Sponsor

Popular

.
.

Followers

Update Template on FB

Despre Universitatea Romano-AmericanaExperienta internationala constituie o componenta vitala a educatiei studentilor si a pregatirii cadrelor didactice. Universitatea Romano-Americana are incheiate acorduri si intelegeri cu universitati din SUA, universitati si institutii din Europa, America Latina, etc. In cadrul carora se practica schimburi interacademice pentru cadre didactice si studenti, manuale, urmarindu-se adaptarea si implementarea unor valori educationale din invatamantul superior american si european, in scopul realizarii standardelor de calitate si competitivitate a procesului de invatamant.

In cadrul acordurilor interuniversitare se desfasoara:
programe de mobilitati pentru cadre didactice in cadrul carora Universitatea este gazda academica a unor profesori de prestigiu (cursuri conferinte) iar profesori ai Universitatii au vizitat alte universitati; programe de mobilitati pentru studenti, in cadrul carora studentii Universitatii beneficiaza de burse si programe educationale speciale (cursuri clasice, cursuri on-line), iar studenti de la universitati straine au participat la cursurile Universitatii.

Universitatea dispune de o baza materiala care asigura desfasurarea in conditii optime a procesului educational. Cu o suprafata de peste 34.500 metri patrati Campusul cuprinde: o aula de tinuta internationala, amfiteatre, sali de curs, sali de seminar, centre si laboratoare pentru cercetare, laboratoare de informatica, laborator de criminalistica, laborator pentru simularea negocierilor de afaceri internationale, laborator didactico-fonic, biblioteca cu sali de lectura si fond de carte valoros in continua actualizare, cabinete medicale si sali de sport, clubul studentilor, agentie de turism, capela pentru ruga studentilor, spatii pentru personalul tehnico-administrativ, camin-hotel cu 11 etaje pentru cazarea studentilor, cantina-restaurant, etc.
In acest sediu studentii beneficiaza de o biblioteca moderna, un centru electronic de informare (INFOMAT), conectare la INTERNET, camere de luat vederi, statie de radioficare si televiziune cu circuit inchis, centru de fotocopiere documente, agentie BRD cu bancomat, etc.
Campusul Universitatii este impresionant prin dimensiuni, arhitectura, tehnologie de constructie, dotari, functionalitate si totodata este laboratorul formarii de valori profesionale si de caractere, de oameni capabili sa-si asume raspunderi, sa ia decizii corecte si sa-si indeplineasca onest obligatiile ce le revin. Prin conditiile de studiu si viata pe care le ofera, Campusul consolideaza locul de excelenta pe care Universitatea Romano-Americana il detine in peisajul invatamantului superior romanesc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

.